Sojusz AntyDziecko

Nie znosimy dzieciaków do lat 10...

#1 2011-02-07 16:51:02

R@Ry.PL

Hero SUPER

32183991
Call me!
Punktów :   13 

Nowa Generacja i Nowy Rok SAD

Witam tu zgromadzonych, piszê tê wiadomo¶æ dla cz³onków ekipy SAD.Nadchodzi nowy sezon ciê¿kiej pracy i wgl.Dzisiaj w ten dzieñ musieli¶my zrobiæ naradê z Lemoniadowym(TM) i Wielkim(TM).Nowy rok przyniesie z pewno¶ci± nowe wyzwania wiec proszê o wszystkich naszych cz³onków o naradê gdy¿ przez ostatnie 6 dni musimy pokona inwazjê przedszkolaków ko³o SKATEPARKU(TM).Proszê o propozycjê ataku przypominam, ¿e gdy bachory bawi± siê na placu s± pilnowane przez 2 panie.Proszê o natychmiastowe propozycjê.
Z góry dziêkujê.

Pomidorowa90(TM)/r@rY.Lp(TM)

Pozdrawiam tych którzy maj± ciekawe ¿ycie.

#2 2011-02-07 18:30:47

OdwalSiê

Obeznany cz³onek

SkÄ…d: ...
Punktów :   16 

Re: Nowa Generacja i Nowy Rok SAD

Heh, ja tam propozycji nie mam, ale na jutro przyniosê kartkê papieru. Heh, na niej spróbujemy co¶ zrobiæ. Wiêcej propozycji nie mam. Chocia¿ mo¿emy czym¶ odwróciæ uwagê tych pañ. Heh, to chyba wszystkie pomys³y.

Na co mi to?

#3 2011-02-07 18:33:05

Lemoniadowy

Administrator

SkÄ…d: Tam gdzie Ciebie nie ma!!!
Punktów :   46 

Otó¿ sprawa jest dosyæ powa¿na. Nie mo¿emy od razu atakowaæ, proponujê zwiady. Mamy bardzo ma³o informacji, wiêc trudno wymy¶liæ sensowny plan. Po za tym mamy do dyspozycji tylko kilka lokacji. Nie znamy nawet adresu miejsca zbiórki tych dzieci. Wiemy tak¿e, ¿e pilnuj± je dwa doros³e osobniki rasy ludzkiej. Przechodzenie do ofensywy w jutrzejszym dniu to z³y pomys³, wed³ug mnie jutro powinni¶my pój¶æ na kolejny zwiad dzieci, a przy okazji mo¿emy zbadaæ kilka lokacji niedaleko skatepark'u. Nadal nie wiadomo dlaczego tu przychodz± i jaki maj± cel. Heh. Tamte male miejsce mo¿na uznaæ jako ich miejsce bezsensownego bytowania. Po za tym wiemy, ¿e ba³y siê wej¶æ na konstrukcjê zwan±(nie pamiêtam), gdy my byli¶my w niej. Naprawdê wiemy za ma³o. Proponujê na jutro, ¿eby przynie¶æ kartkê papieru i o³ówek, i gumkê na miejsce spotkañ. Przy stoliku mo¿emy omówiæ ca³± sytuacjê z dzieæmi, ale to przed tym jak przyjd±. Przypominam, i¿ to wszystko dzieje siê naprawdê oraz, ¿e jutro spotykam siê z R@Ry.PL'ym niedaleko piekarni. Chcia³bym te¿ powiedzieæ, ¿e walczymy z czteroletnimi gówniarz***. Wiêc musimy zachowaæ wszystkie ¶rodki ostro¿no¶ci. To wszystko.

Lemoniadka to wiêcej ni¿ ¿ycie o to trzeba walczyæ tak samo jak o prawa.
Pamiêtajcie jestem adminem i dbam o sprawy tego sojuszu.

http://images.huffingtonpost.com/2007-09-22-assassination7.jpg
£adne. Co nie?

#4 2011-02-07 19:01:48

OdwalSiê

Obeznany cz³onek

SkÄ…d: ...
Punktów :   16 

Dobry plan panie adminie, ale wed³ug mnie dobrze, by by³o ¿eby kto¶ z nas ich szpiegowa³, a inny zosta³ w ,,bazie". Wiêcej mi nie przychodzi do g³owy. Heh.

Na co mi to?

#5 2011-03-20 10:56:06

DarkPerfect

Nowy cz³onek

nie mogê podac
Punktów :   

Dla mnie ten plan jest genialny ... ale jest jedno ale... w tej chwili nie mamy jak to zrobiæ nie ma ferii. Czy by móg³ kto¶ podaæ datê najbli¿szych ferii ?? Pozdro.

.....Pozdrowienia dla tych którym ¿ycie siê uk³ada....

#6 2011-05-11 13:44:31

Lemoniadowy

Administrator

SkÄ…d: Tam gdzie Ciebie nie ma!!!
Punktów :   46 

Nie znaæ daty ferii, ¿a³osne... Jednak masz prawo do niewiedzy i nie mam zamiaru Ciê obra¿aæ.

Lemoniadka to wiêcej ni¿ ¿ycie o to trzeba walczyæ tak samo jak o prawa.
Pamiêtajcie jestem adminem i dbam o sprawy tego sojuszu.

http://images.huffingtonpost.com/2007-09-22-assassination7.jpg
£adne. Co nie?

Stopka forum

RSS